Nøglen til at skabe det du ønsker

Nøglen til at skabe det, du ønsker er, at forelske dig i følelsen af det, og at mærke, at du allerede har det. Men for at kunne det, så må du først forstå, hvordan du egentlig kalder ting og hændelser frem i din verden.

Alt eksisterer allerede

Du befinder dig i princippet i et kæmpe varehus, hvor du frit kan vælge på alle hylder hvad du vil opleve. Alt findes her, alt hvad du på nogen måde kan forestille dig, findes på disse hylder.

Du ser ikke varehuset, du ser kun en lille del, nemlig den del, som du har accepteret som en mulighed i den verden, du oplever. De dele af varehuset, som du ikke ser, er en del af andres verdener. Man siger derfor, at alt eksisterer og ikke eksisterer samtidig, fordi det afhænger af, hvem som ser.

Alt er allerede skabt, og skaberen fandt at det var godt. Han bevidner nu sin skabelse gennem sine børns oplevelser. Det er os, som er børnene, og vi bevidner skabelsen ved at opleve den på et utal af forskellige måder.

I en vision blev jeg vist hvordan dette fungerer. Jeg trådte ind i et uendeligt stort rum, hvor der var hylder så langt jeg kunne se. Alle hylder var fyldt med DVD’ere som repræsenterede det skabte.

Jeg kunne frit vælge hvilken DVD jeg ville opleve, og jeg kunne skifte mellem dem så ofte jeg ville.

Hver DVD var en sindstilstand, og med hver sindstilstand fulgte en opfattelse som blev projiceret ud i min bevidsthed. Når jeg satte DVD’en i afspilleren, så blev jeg den sindstilstand, og jeg mærkede de følelser og oplevelser, som den indeholdt, og min opfattelse skabte billeder, følelser, smage og dufte som var knyttet til den sindstilstand. Jeg kunne glide fuldstændig ind i sindstilstanden, og så blev jeg den. Jo dybere jeg lod mig glide ind i den, jo mere blev den min identitet.

Men jeg kunne altid trykke på pause, og når jeg ikke havde lyst til at opleve mere af den DVD, så kunne jeg trykke på stop, og vælge en anden fra hylderne.

Hvordan verden fungerer

Visionen er jo i sig selv en visualisering, men den viser klart hvordan verden fungerer. Den er et sæt af sindstilstande, som vi vælger i vores sind, og som afspilles i vores opfattelse. Vi kan til enhver tid vælge en anden tilstand, og på den måde ændre det, som afspilles i vores bevidsthed.

Visionen gør det også klart, at det vi oplever som vores sandhed blot er en oplevelse. Og dette er en vigtig lære for at kunne fremkalde det, du ønsker i dit liv. Det er ikke noget du har, det er altid noget, du oplever, og det er kun sandt så længe du er i oplevelsen.

Det er derfor nogen kalder verden for en illusion. Men den er ikke en illusion, det er bare os, der har misforstået hvad den er, fordi vi har glemt hvor vi kommer fra, og hvad det egentlig er vi laver her. Vi er sunket så dybt ind i oplevelsen, at vi har glemt vores sandhed, i stedet prøver vi at finde sandheden i det projicerede. Dermed begrænses vi, for vi tror nu, at den ene DVD repræsenterer alle de muligheder vi har. Vi bliver små, og har pludselig underkastet os det, som blot er en projektion.

Det fører til, at vi forveksler oplevelser med sandhed. Vi tror, at det vi oplever er sandt, og derfor bruger vi vores oplevelser, vores opfattelse, som et vidne for hvad der er sandt. Men det er kun en oplevelse, og hvis du havde valgt en anden sindstilstand, så ville din oplevelse være anderledes. Oplevelser er ikke sandhed, og sandheden findes ikke i det vi oplever i verden, for det repræsenterer kun den valgte sindstilstand.

Når du vil ændre din verden, så må du vælge en anden sindstilstand. Du må trykke på stop, og vælge en anden DVD.

Blokeringer

Når du prøver at ændre noget i din verden, så udfordres du af dine egne overbevisninger. Dine overbevisninger er det, som du har accepteret som sandt for dig, de er din referenceramme for den verden, du oplever. De er din version af sandheden, og dermed grænserne for din verden.

Når du prøver at forandre din verden, så møder du dine overbevisninger som blokeringer. For du prøver at bevæge dig udenfor det, som du har accepteret som sandt, og det giver ikke mening i dit sind.

Det er derfor du må komme “tomhændet til Gud”. Du må lægge dine overbevisninger fra dig når du "forlader denne verden”. Du må gå tilbage til kilden uden de begrænsninger i dit sind, som du selv har lavet fordi du troede, at dine oplevelser var sande.

Du kan ikke forandre din verden uden at opløse de blokeringer, som begrænser dig. Sålænge du holder fast i dine overbevisninger om hvad der er sandt, er du låst fast i dem, og forandring er ikke muligt. Du må derfor erkende, at dine overbevisninger ikke længere tjener dig, og lade dem opløse i sandhedens lys.

Dette er sand tilgivelse, for du tilgiver dig selv for det du troede, ved at erkende, at det ikke er sandt.

Du kan ikke fremkalde en ny oplevelse hvis du ikke er parat til at tilgive dine overbevisninger. Derfor er sand tilgivelse vejen til Gud, for kun sådan kan du gå “med tomme hænder til din Gud” - til din skaber, til sandheden.

Sand fred

Denne tilstand af, at være tilbage hos kilden, Gud, Universet eller hvad du nu vælger at kalde den, er noget vi alle har tilgang til. Vi dvæler for altid i det, som jeg kalder sand fred. Det er vores sandhed, det som er der når afspilleren er slukket. Den fred kalder nogen for “Guds fred” og beskrives flere steder som en tilstand af uforstyrlig fred. Det er denne tilstand du går tilbage til, når du vælger en ny sindstilstand, og det gør du ved at tømme dit sind for alt hvad du tror. Du kommer tomhændet, for det du tror, er dine overbevisninger.

Når du har arbejdet med at tilgive de fleste af dine overbevisninger kan denne tilstand opleves som permanent, også når du er i “verden”. Du er i verden, men du er ikke længere identificeret med den; det er bare noget du oplever.

Skifte sindstilstand

Når du er i sand fred, kan du vælge din sindstilstand bevidst. Når du ikke er det, så er det tilfældigheder der bestemmer hvornår du skifter. Der sker noget i din oplevelse, som ændrer din opfattelse af noget, og dine overbevisinger skifter. Det ændrer din verdensopfattelse, og du skifter til den “dvd”, som matcher din nye vibration.

Vibrationen er skabt af dine følelser, og dine følelser kommer af dine overbevisninger. Og dine overbevisninger er tanker, du har accepteret som sande. Så når du accepterer noget nyt som sandt, så ændres dine overbevisninger, og dermed dine følelser og endelig din vibration. Og vupti, så er der kommet en ny plade på afspilleren.

Dine gaver

Vi har alle et sæt af grundlæggende kvaliteter i vores sjæl, som er de særlige gaver vi har med fra vores kilde. Disse gaver er særlige kvaliteter, som vi søger at udleve. De giver vores valg af oplevelser retning, fordi vi altid søger en måde at udleve vores gaver. Vi har forskellige gaver, og forskellige nuancer af de samme overordnede gaver. Vi har derfor alle forskellige grundlæggende præferencer for hvad vi søger at opleve. Vi er alle forskellige i hvilke dele af skabelsen, vi søger at bevidne.

Du vil altid udleve dine gaver, men når du er låst fast i dine overbevisninger, udlever du som regel den dysfunktionelle del af gaverne. F.eks hvis din overordnede gave handler om frihed, så vil du altid søge efter at opleve friheden. Men jo mere du er låst fast i dine overbevisninger, jo mere vil der være en tendens til, at du søger det modsatte af frihed, ved at du oplever en verden, hvor du ikke har nogen form for personlig frihed. F.eks ved, at du har en masse forpligtelser til andre mennesker, som reelt holder dig fængslet.

Når du kender dine gaver, kan du blive langt mere bevidst om dine begrænsende overbevisninger, og dermed sætte dig selv fri til at opleve det, som du er skabt til.

Forelsk dig i følelsen

Når du vil forandre din verden, så må du forelske dig i tanken om det du ønsker skal ske. Når du forelsker dig i en tanke, så bliver den til et ønske, og dermed er retningen sat for hvilken sindstilstand du ønsker at komme frem til.

I det øjeblik din følelse har formuleret ønsket hentes sindstilstanden frem på “lageret”, og den ligger klar ved din “afspiller”. Der ligger den indtil du er parat til at skifte “dvd”.

Når du forelsker dig i følelsen, så skaber du også en forandringsparathed i dit sind. For du ved godt, at noget må forandres hvis du skal nå dit mål. Tingene kan ikke være som nu, for din nye tilstand må matche, det du ønsker. Hvis dit ønske f.eks er, at få mere kærlighed i dit liv, så siger du dermed også, at din nuværende tilstand ikke opleves som kærlig, og du har dermed også erkendt, at noget skal forandres.

Forandring

Nu møder du de overbevisninger, som ikke matcher det, du gerne vil. For de dukker nu op som forsvarssystemer, der forsøger at holde dig tilbage i den eksisterende virkelighed. De er dine blokeringer, for de står i vejen for at du kan nå det, du gerne vil.

Dine overbevisninger er altid noget du tror, og den proces du må igennem handler om at erkende, at du ikke længere ser det på den måde.

Du kan f.eks have en overbevisning om, at du ikke er elsket. Den kan f.eks komme fra en oplevelse som barn hvor din far i affekt kom til at råbe til dig, at han hadede dig. Når barnet oplever det som sandhed, så bliver det til en overbevisning, og håndteres den ikke, så bliver den hængende og definerer dit liv. Men den overbevisning er i konflikt med dit ønske. Du kan ikke få mere kærlighed i dit liv, så længe du har en overbevisning om, at du ikke er elsket.

Den overbevisning vil nu dukke op i dine tanker. Og tankerne vil handle om, at det ikke er muligt for dig at få mere kærlighed. Det er tanker som skaber tvivl, frygt eller skyld i dig, og på den måde prøver at få dig til slippe din ide, og gå tilbage til det gamle.

Jo mere du får ryddet op i disse overbevisninger som dukker op, jo tættere kommer du på at have det sæt af overbevisninger, som gør det muligt at skifte vibration, og dermed kunne skifte “dvd”.

Når målet nås

Skiftet sker gradvist i takt med at du ændrer dig. Og jo mere du ændrer dig, jo mere vil du opleve, at din verden forandres. Verden defineres af din “dvd”, og du kan derfor bruge verden som et spejl af din sindstilstand. Det du er, din sindstilstand, afspejles i verden.

Det er derfor din verden forandres, når du forandrer det du tænker om den.

Det starter med en tanke, som du forelsker dig i, og din kærlighed til den forandrer din verden.

Vejen til et spirituelt liv

Jeg tilbyder et online kursus, som fører dig gennem de processer, der skal til for at skifte din vibration til det, som du ønsker at opleve. Du finder mere info under “Kurser

Dine gaver

Katja Strandgaard er specialist i at aflæse de grundlæggende kvaliteter i din sjæl. Det gør hun ved at tilgå dit akasha-arkiv, som er et spirituelt arkiv, der indeholder al information om alle sjæle, og alle de sindstilstande de nogensinde har valgt. Hun tilbyder en type læsning, hvor hun gennemgår din sjæls kvaliteter med dig, og således giver dig en fantastisk indsigt i dit helt grundlæggende blueprint. Mere info om "gavelæsninger".



Photo by Max Langelott on Unsplash



Coaching -->