Intentionens magt

Intention er alt, for det afgør hvordan du oplever processen, og det afgør også resultatet. Når du beslutter dig for hvad en situation skal bruges til, så bliver det dens formål, for du har taget lederskab. Dette er sandt i alle situationer.

To livsberetninger

Den som går i livet uden retning, ved ikke hvor han er på vej hen, eller hvor han kommer fra. Han går i den retning vinden blæser, og skifter retning når flokken drejer. Han ved ikke hvem han er, og hans liv er uden mening. Han følger bare efter uden at vide hvorfor, det er bare sådan det er. Han sover, og hans liv er en søvn, som til tider bliver til et mareridt, når han bliver stillet til ansvar for de skridt, han har gået uden at tænke over det. Han angriber andre, fordi flokken gør det, og fordi han ikke forstår sin egen værdi. Han synger med i koret af dem, som syntes at verden er ond, og han begræder sin situation, som han mener verden er ansvarlig for. Han bliver syg, og oplever den ultimative afmagt. Til sidst dør han, og på hans mindesten står der “Han var her”.

Den som går i livet med mening, den som tør sætte sin egen intention, og mærker, at den er i fuld overensstemmelse med hans sande værdier og prioriteringer, ved hvor han er på vej hen, og han ved hvor han kommer fra. Han går i den retning hans intention fører ham, og hans liv er fyldt med mening og glæde. Han går den vej, han selv har udstukket, fordi hans hjerte har vist ham den, og han deler med glæde sine erfaringer. Han har det godt, og han oplever sin egen storhed. Han dør af alderdom, og på hans mindesten står der “Han levede”

Intention er alt

Intention er alt, for det afgør hvordan du oplever processen, og det afgør også resultatet.

At beslutte sig for målet hører til i starten af en proces, for det vil afgøre hvad der kommer ud af det. (Et Kursus i Mirakler).

Når du beslutter dig for hvad en situation skal bruges til, så bliver det dens formål, for du har taget lederskab. Dette er sandt i alle situationer.

Har du en krise i dit parforhold? Hvad vil du bruge det til? Vil du bruge det som en løftestang for jeres forhold, så I kan komme tættere på hinanden? Så vil det ske. Vil du bruge det til at blive skilt? Så vil det ske.

Er du arbejdsløs? Hvad vil du bruge det til? Vil du bruge det til at finde et bedre job? Så vil det ske. Vil du bruge det til at bekræfte, at du ikke er god nok? Så vil det ske.

Er der nedgang i din business? Hvad vil du bruge det til? Vil du bruge det til at skabe noget nyt? Så vil det ske. Vil du bruge det til at give op? Så vil det ske.

Verden er et spejl

Verden er dit spejl, og det afspejler altid din sindstilstand. Uanset hvordan du har det, så vil du se det afspejlet i din verden. Når du er trist, så bliver verden trist. Når du er glad, så bliver verden glad.

Når du ikke forstår at verden spejler dig, så misforstår du verden og tror, at den bekræfter dig i, at der er god grund til at være trist. Du forstår ikke, at den blot følger dit ønske om at være trist.

Intention er alt, for din intention er altid et bevidst valg om hvad du ønsker, og du har dermed også defineret hvad du forventer af verden. Du har taget lederskab i situationen. Du er blevet kaptajn på skibet.

Dit sind er en ønskemaskine, og “hvad du ønsker skal du få”. Du får det du er, og uden intention, har du besluttet at være ham, som går uden formål, og verden bekræfter blot, at det hele er formålsløst.


Photo by Ashim D’Silva on Unsplash

Coaching -->