Hvordan du kan leve fra dit sande selv

Vi har alle et blueprint i vores sjæl som siger noget om hvem vi er.  Blueprintet indeholder alle universets gaver til dig, og det definerer den vilje som driver dig. Blueprintet er din sande vilje, for det afspejler de guddommelige gaver du har.

Du udlever altid dit blueprint

Du vil altid agere ud fra dit blueprint. Du kan ikke være i en situation hvor du ikke udlever dine gaver, for det er ganske simpelt ikke muligt. Men du kan være i en situation hvor du udlever dine gaver dysfunktionelt, forstået på den måde at du er i den negative pol af din gave. 

Hvis din gave f.eks er frihed og selvstændighed, så kunne en positiv udlevelse af det i verden være, at du arbejdede selvstændigt, og at du f.eks rejser meget. Men hvis du p.t,. udlever den negative pol af din gave, så kunne du f.eks være i et job du ikke kan lide, og måske lever i en omklamrende og styrende relation. 

Når du kender dig selv i sandhed

Når du kender dig selv i sandhed, når du ved hvad der er vigtigt for din sjæl, så kan du begynde at identificere hvor i dit liv du udlever dine gaver, og om du udlever dem negativt eller positivt.

Når du begynder at interessere dig for hvem du er i sandhed, så vil du bliver præsenteret for muligheder der kan give dig den indsigt. Det er bla. det jeg gør i Life Coaching hvor jeg sammen med dig arbejder med at finde ud af hvem du er, og hjælper dig med at sætte retning for dit liv ud  fra dit sande udgangspunkt.

Akasha-læsning

Den bedste gave du kan give dig selv hvis du vil kende dit blueprint er imidlertid at få lavet en læsning af dit blueprint i Akasha-arkivet. Det indeholder al viden om vores sjæle, og her kan du få hjælp til at få dit blueprint præsenteret. 

I Akasha-læsningen kan du få hjælp til at forstå dine gaver, hvor du oprindeligt er inkarneret og hvilke karmiske bånd du har med dig. 

Dine gaver er udtryk for de særlige kvaliteter din sjæl har, og det er dem du udlever i alt hvad du skaber.

Hvor du oprindeligt er inkarneret siger noget om hvordan du opfatter verden, fordi det ligger dybt i dig at se verden gennem det perspektiv der var sandhed i den verden hvor du oprindeligt inkarnerede.

Dine karmiske bånd er udtryk for de valg du har truffet i tidligere liv som stadig påvirker dit liv den dag i dag. Disse bånd kan renses fordi de kan tilgives nu, ved at du bliver opmærksom på dem, og kan se, at det ikke længere er et valg der er kærligt for dig. Men det kræver at du ved at båndet er der, og kan se at det stadig påvirker dig.

At leve i sandhed

Når du kender dine gaver, og har forstået at dine tanker og valg ikke definerer din sandhed, kan du begynde at leve på en ny måde; du kan leve i sandhed. For nu ved du hvem du, og nu kan du vælge at træffe nye valg i dit liv som afspejler din sandhed. 

Gå alene eller få hjælp

Du går aldrig alene, for du vil altid have dine åndelige guides som hjælper dig, og du får al den hjælp som du beder om, og som du er parat til at modtage. Men hvis du oplever at det er svært, så kan jeg hjælpe dig på vej med vejledning og coaching. Tror du, at det kunne være noget for dig, så book en uforpligtende samtale med mig, så taler vi om mulighederne.

Læs mere om Akasha-læsning hos Katja Strandgaard, som er eminent dygtig til at aflæse dit blueprint.

Coaching -->