Løftet

Når du har accepteret Hans plan som den eneste du ønsker, er der intet som Helligånden ikke vil sørge for, uden at du behøver at gøre noget. Han går i forvejen, og fjerner alle sten på din vej. Intet vil blive dig nægtet. Alle barrierer vil forsvinde inden du nogensinde når dem. Du behøver ikke tænke på andet end det ene formål som Hans plan har for dig. (COA t-20.IV.9) (FIP t-20.IV.8:4–8).

Dette citat fra Et Kursus i Mirakler kaldes for “Løftet”. Det er et klart og præcist løfte til dig fra Jesus. Hvis du accepterer din opgave med at tilgive verden for det den aldrig var, så vil Han sørge for alt andet.

Din opgave er at give slip på dine overbevisninger om verden, alle andre og dig selv. Det gør du ved at se fra fra Åndens perspektiv, og ved at give alle dine illusioner om dem til Helligånden.

Men da du stadig har en oplevelse af verden som ser ud til at kræve din opmærksomhed, så har du brug for at tjene penge, lave mad, etc. En lang tælle praktiske ting. Men Jesus siger, at vi også skal bruge hans hjælp til det. Bed ham om hjælp til at få disse ting gjort på den mest effektive og praktiske måde for dig. Bed ham om fortælle dig hvad du skal gøre, og hvornår du skal gøre det.

Du kan bede Helligånden om hjælp til alt i verden. Han siger “Spørge mig om hvad som helst”, og han mener alt. Kun helligånden ved hvad du virkelig har brug for. For Han vil give dig alt som ikke blokerer din vej til lyset. Og hvad andet kan du have brug for? I tiden, giver Han dig alt hvad du har brug for, og Han vil give dig dem igen så længe du oplever at have brug for det. (t-13.VII.12:4)

Overlad alle dine behov til Ham. Han vil opfylde dem alle uden besvær. Det som kommer til dig fra Ham kan du stole på, for Han vil sikre sig, at det aldrig vil såre dig. (t-13.VII.13).

Coaching -->