Jeg vil bare gerne være glad

“Jeg vil bare gerne være glad”

Ideen om at søge efter glæden er en misforståelse. Glæden kan ikke findes, og hvis du gør den til dit mål, så har du ikke forstået hvad den er.

Du kan ikke finde glæden. Glæde kan ikke være et mål i sig selv. Hvis du søger efter glæden, så bekræfter du reelt blot at du ikke har den, og så vil du du selvfølgelig heller ikke opleve den. Istedet vil du opleve mangel på glæde, som jo er den tilstand man er i, når man ikke har glæde. Kan du se det?

Glæden er der hvor den bydes velkommen. Den er med dig altid, også når dit sind ikke byder den velkommen. Og den bydes velkommen når du gør noget som du elsker.

Glæden er der automatisk når du gør noget du elsker. Men det betyder jo så også, at hvis du ikke er glad, så er det fordi du gør noget du ikke elsker - for ellers ville du jo være glad, ikk?

Sådan bliver du glad

Så vil du være glad, så skal du gøre det du elsker!

Hvordan ved du, at du gør det du elsker? Du er er glad. Hvordan ved du, at du ikke gør det du elsker? Du er ikke glad. Følg glæden, men husk at den ikke er et mål i sig selv, men et resultat af, at du har truffet de rigtige valg.

Er du nødt til at gøre noget du ikke elsker? Så elsk det du gør!

Der er en række praktiske ting der skal gøres i livet. Hvordan du oplever dem, er helt op til dig selv, for hvem andre end du selv har besluttet hvad du syntes om det?

Så simpelt er det.

Nu forstår du hvorfor man siger at “glæden er et valg”; den kommer når du vælger det du elsker.

Coaching -->